Donateursconcert Brahms

Donateursconcert Brahms

Het NNO nodigt alle donateurs, die vóór 1 februari 2019 een minimale bijdrage van € 60,- hebben gedaan, uit voor het donateursconcert op donderdag 28 februari in De Lawei in Drachten of op zaterdag 2 maart 2019 in De Oosterpoort in Groningen. Na ontvangst van uw donatie ontvangt u automatisch een bericht over uw vrijkaart.

Het donateursconcert staat in het teken van Brahms onder leiding van dirigent Elim Chan. Chan was de eerste vrouwelijke winnaar van de Donatella Flick Conducting Competition in 2014. Sindsdien maakte haar carrière een vliegende start, heeft ze een belangrijke positie bij een groot Europees orkest en reist ze de hele wereld over.

Solist van deze avond is de topviolist Midori (foto). Deze volgens Amerikaanse media superster debuteerde op haar 10e bij het New York Philharmonic en zag zelfs Leonard Bernstein voor haar knielen toen ze in 1986 als 14-jarige uitgespeeld was.

Wilt u meer weten over dit concert? Klik dan hier.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken