Maaike Ouboter bevestigd voor Protestsongs concert

Maaike Ouboter bevestigd voor Protestsongs concert

Inmiddels zijn alle solisten bekend voor het concert Protestsongs, dat uitgevoerd wordt op 1 november in Leeuwarden en op 2 november in Groningen. Bekende Nederlandse singer- songwriters brengen tijdens dit symfonische concert beroemde én zelfgeschreven protestsongs ten gehore. Eric Corton is deze avond de host en de verhalenverteller: hij leidt het publiek door zijn verhaal over de huidige tijd waarin we leven.

De laatste naam die is toegevoegd aan dit concert is Maaike Ouboter, een 26 jarige singer-songwriter, bekend van o.a. het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland. Ze behaalde met haar single Dat ik je mis een nummer 1 hitnotering in de Vlaamse Ultratop 50. Ook op eigen bodem deed deze single het goed: ze bereikte de tweede plek in de Nederlandse top 40. Haar eerste album En hoe het dan ook weer dag wordt verscheen in 2015 en stond twee weken lang op één in de Nederlandse Album Top 100In mei dit jaar bracht ze de opvolger Vanaf nu is het van jou en stond ze o.a. op Oerol.

Eerder waren Tim Knol, Jeangu Macrooy en Giovanca al bevestigd voor het Protestsongs concert.

Nieuws