Exclusieve interviews met onze musici in het NNO magazine

Exclusieve interviews met onze musici in het NNO magazine

Heeft u onze musici al gespot in Groningen, Leeuwarden, Drachten en Assen?

Graag laten we u dit seizoen nader kennismaken met onze musici.

Op verschillende posters, ansichtkaarten en op social media gaat u de gezichten van ons orkest zien. Leer onze musici ook kennen in de exclusieve interviews in de volgende editie van het NNO magazine. Dit wordt medio 11 september verspreid onder de Vrienden van het NNO.

Maar dat is nog niet alles. Voorafgaand, en in de pauze van het Openingsconcert in De Oosterpoort op 20 september is er een fototentoonstelling waar de musici als individu centraal staan. In de pauze zijn enkele musici aanwezig om de bezoekers te ontmoeten.

Zien we u daar?

Openingsconcert 20 september in De Oosterpoort
Meer info over het Openingsconcert vindt u hier.

Ook het NNO magazine ontvangen?
Wordt vriend van het NNO en u ontvangt o.a. twee keer per jaar gratis het NNO magazine. Meer info vindt u hier.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken