NNO berekent BTW verhoging huidig seizoen niet door naar klant

NNO berekent BTW verhoging huidig seizoen niet door naar klant

De Belastingdienst verhoogt per 1 januari 2019 het lage btw-tarief van 6% naar 9%. Dit betekent een stijging van 3% op de kaartprijs. Het concertseizoen loopt van september 2018 tot en met mei 2019. Jaarlijks stelt het Noord Nederlands Orkest in mei de prijzen vast. Deze prijzen staan in het programmaboek en op de website vermeld. Wij hebben besloten om de BTW verhoging voor het huidige seizoen niet door te belasten aan onze bezoekers, zodat alle concertbezoekers voor dezelfde prijs in de zaal kunnen genieten van het concert.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken