Extra openbare repetitie

Extra openbare repetitie

Graag nodigen wij u uit voor een extra openbare repetitie. Deze vindt plaats op dinsdag 26 maart in de Grote Zaal van De Oosterpoort.

Tijdens deze openbare repetitie vindt er een ontruimingsoefening van het publiek plaats. U geniet van 11.50 uur tot en met 12.15 van de mooie muziek van Schubert (symfonie no.8), met op de bok Jan Willen de Vriend. Dit concert vindt niet plaats in Groningen (wel in Meppel, Stadskanaal en Sneek) dus een unieke kans om met deze dirigent de openbare repetitie mee te maken. Bovendien helpt u ons met deze oefening, zo kunnen wij kijken wat er nog verbeterd kan worden.

We zien u graag op de 26e van maart.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken