Abonnementen in Groningen 2019/2020

Abonnementen in Groningen 2019/2020

Vanaf dinsdag 30 april 12.00 uur kunt u via de website van Spot/De Oosterpoort abonnementen bestellen voor het seizoen 2019-2020 in Groningen. Nog voordat het volledige programma van het NNO medio mei bekend is kunt u met deze abonnementen voor geselecteerde concerten al boeken. Zo bent u verzekerd van een mooie plek in de zaal tegen een verlaagd tarief. Het aanbod is op de website van SPOT/De Oosterpoort te bestellen en te bekijken.

Voordelen
Wanneer u een abonnement uit de serie Abonnementen Klassiek 2019-2020 bestelt bij Spot/De Oosterpoort kunt u gebruik maken van vele voordelen. Zoals 20% op de normale prijs, gratis programmaboekje, een vrijkaart voor de cursus Discover the Classics en last but not least een meet & greet met een NNO solist, musicus of dirigent.

Actueel