Abonnementen in Groningen 2019/2020

Abonnementen in Groningen 2019/2020

Vanaf dinsdag 30 april 12.00 uur kunt u via de website van Spot/De Oosterpoort abonnementen bestellen voor het seizoen 2019-2020 in Groningen. Nog voordat het volledige programma van het NNO medio mei bekend is kunt u met deze abonnementen voor geselecteerde concerten al boeken. Zo bent u verzekerd van een mooie plek in de zaal tegen een verlaagd tarief. Het aanbod is op de website van SPOT/De Oosterpoort te bestellen en te bekijken.

Voordelen
Wanneer u een abonnement uit de serie Abonnementen Klassiek 2019-2020 bestelt bij Spot/De Oosterpoort kunt u gebruik maken van vele voordelen. Zoals 20% op de normale prijs, gratis programmaboekje, een vrijkaart voor de cursus Discover the Classics en last but not least een meet & greet met een NNO solist, musicus of dirigent.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken