Meet & Greet met Kerem Hasan en Akiko Suwanai

Meet & Greet met Kerem Hasan en Akiko Suwanai

Bent u Vriend van het Noord Nederlands Orkest? Maak dan kans op een Meet & Greet met dirigent Kerem Hasan en violiste Akiko Suwanai na het concert Drie keer dansen op de vulkaan in Groningen op 14 november! U maakt kans om er bij te zijn door een mail te sturen naar bestuurdslid van de Vriendenvereniging Carla Oortwijn via carla.oortwijn@gmail.com. De eerste 20 mensen die een mail sturen krijgen reactie en mogen de Meet & Greet bijwonen.

Drie keer dansen op de Vulkaan
Het Vriendenconcert is dit seizoen Drie keer dansen op de Vulkaan op 14 november in Groningen en op 16 november in Drachten.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken