Weer beginnen met repeteren – Mandos op RTVNoord

Weer beginnen met repeteren – Mandos op RTVNoord

Wat houdt artistiek leider Marcel Mandos bezig in deze nieuwe tijden? Mandos was te gast bij Radio RTVNoord om meer te vertellen over zijn rol, visie en uitdagingen.

Foto: Mariska de Groot Fotografie

“Ik heb het enorm druk. De musici staan te poppelen om weer te beginnen met spelen. Die willen optreden, muziek maken, voor publiek spelen en mensen blij maken. Het mooie nieuws is dat wij vanaf 2 juni weer kunnen beginnen met repeteren. En in juni zijn er op woensdagen lunchconcerten in SPOT/De Oosterpoort Groningen onder andere gegeven door NNO-ensembles. Wij gaan uitvinden hoe het orkest is in een nieuwe maatschappij, in de nieuwe anderhalve-meter-wereld.”

Luister hier het hele interview terug:

 

Actueel