Lunchbreak concerten bij SPOT Groningen

Lunchbreak concerten bij SPOT Groningen

Vanaf 3 juni gaat SPOT/klassiek Groningen van start met de serie SPOT lunchbreak concerten. In samenwerking met het Noord Nederlands Orkest en het Prins Claus Conservatorium zullen op en top gemotiveerde musici een muzikaal twaalfuurtje van hoog niveau verzorgen.

Het NNO trapt af
In de Kleine Zaal van De Oosterpoort speelt een strijktrio bestaande uit NNO musici Lianne van den Berg, Claudia Sanson Mora en Florian Schneidt (ook op de foto) het eerste concert van de serie. Uiteraard zijn er maatregelen getroffen om iedereen veilig en gastvrij te ontvangen. Er komen op de woensdagen steeds wisselende ensembles voorbij met professionele musici van o.a. het Noord Nederlands Orkest en masterstudenten van het Prins Claus Conservatorium. In de maand juni is er een maximale capaciteit van 30 mensen en vanaf juli mogen er 100 toehoorders naar binnen.

Bijboekingen
De concerten worden gedurende de zomer bijgeboekt. Hou de website van SPOT in de gaten voor de meest recente lijst van concerten.

 

Actueel