Coronamaatregelen NNO

Coronamaatregelen NNO

Wij zijn verheugd dat het NNO vanaf 19 november de concertzaal weer kan betreden. Hiervoor zijn verschillende scenario’s bekeken om als orkest weer samen te kunnen musiceren binnen de richtlijnen van het RIVM. In een kleinere bezetting, met voldoende afstand, is het mogelijk om veilig symfonische werken ten gehore te brengen voor maximaal 30 bezoekers. Ook speelt het NNO voorlopig kortere programma’s zonder pauze. Gezien de omvang worden muzikale werken met een koor niet geprogrammeerd.

Een concertbezoek zal anders zijn dan u gewend bent. Zo is er plek voor een beperkt aantal bezoekers, en zijn er op locatie extra huisregels opgesteld om optimale hygiëne en veiligheid te kunnen garanderen. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen er wijzigingen gemaakt worden in de programmering, hierover worden kaarthouders van op de hoogte gehouden.

Praktische informatie per concertlocatie
We doen ons uiterste best om iedereen veilig, verantwoord en gastvrij te ontvangen. Voor praktische informatie over uw bezoek, zoals bijvoorbeeld de beschikbare ingangen, toiletgebruik of de openingstijden van de kassa, verwijzen wij u naar het desbetreffende theater. Dit verschilt namelijk per locatie.

Actueel