Update concerten tot 9 februari

Update concerten tot 9 februari

Op dinsdag 12 januari is de landelijke lockdown door de Nederlandse Rijksoverheid verlengd tot en met 8 februari. Dit betekent dat de theaters tijdelijk hun deuren moeten sluiten voor publiek. Professionele culturele organisaties, waaronder het Noord Nederlands Orkest, mogen onder de huidige Coronamaatregelen wel repeteren en opnames maken voor publiek mits de maatregelen nauw worden opgevolgd.

Livestreams en concertregistraties
Om ook nu onze muziek te kunnen delen en het contact te kunnen houden met ons publiek zal het NNO tijdelijk te volgen zijn via livestreams en concertregistraties. Ook de musici en medewerkers van het NNO houden zich uiteraard aan de avondklok: de opnames en repetities vinden overdag plaats.

Actueel