SPOT en NNO presenteren eerste serie Studio Sessions

SPOT en NNO presenteren eerste serie Studio Sessions

Nu er voorlopig nog geen live concerten voor publiek georganiseerd kunnen worden, presenteren SPOT Groningen en het Noord Nederlands Orkest samen een serie concerten in de nieuwe vorm ‘Studio Sessions’. Tijdens de Studio Sessions tunen bezoekers via een digitaal platform in op de studio vanuit SPOT. Daarna gaan zij uiteen voor drie intieme, muzikale verrassingen. In maart vinden de try-outs plaats. Naar verwachting worden in het voorjaar 2021 de eerste Studio Sessions gegeven voor publiek.

Never been heard, never been seen
Het thema van de eerste Studio Sessions is Never been heard, never been seen. Tijdens de Studio Sessions ervaart men de musici van het NNO zoals nooit tevoren. Solisten en kleine ensembles spelen op spannende plekken die het publiek nog niet eerder heeft gezien, stukken die nog niet eerder zijn gehoord. Never been heard kan ook betekenen dat musici een ander instrument bespelen dan dat zij normaal gesproken doen. Tijdens de sessies luistert men niet alleen maar is er ook ruimte voor interactie. Hierdoor leert iedereen het muzikale stuk en de musicus op een bijzondere manier beter kennen.

Vanaf voorjaar 2021
Wilt u de Studio Sessions meemaken? Houd dan onze website in de gaten voor meer informatie. Het enige dat u nodig heeft is een ticket en uw computer, laptop of tablet. We beginnen in maart met een aantal try-outs waarna, naar onze verwachting, nog meer sessies zullen volgen. Blijf op de hoogte via www.spotgroningen.nl en nno.nu !

Actueel