Livestream Pieter Roelf Jeugdconcert

Livestream Pieter Roelf Jeugdconcert

Op donderdag 3 juni om 12:30 uur streamt het Noord Nederlands Orkest het Pieter Roelf Jeugdconcert. Dit in samenwerking met Omrop Fryslân en RTV Drenthe. Leraren en begeleiders kunnen onder schooltijd samen met hun klas het vrolijke jeugdconcert gratis bekijken.

Foto: Mariska de Groot Fotografie

Over het programma
Hosts Freek en Eric nemen de kijkers mee in een wervelende muzikale beleving. In deze speciale concerteditie van ‘Spring in het Orkest’ maken de leerlingen in 45 minuten kennis met het NNO en haar musici. De leerlingen worden aangemoedigd om mee te dansen, te zingen en om zelf instrumenten te maken.

Door middel van de Young Person’s Guide to the Orchestra van Benjamin Britten worden alle instrumentgroepen besproken. Freek en Eric geven tijdens de livestream ook allerlei interactieve opdrachten die de leerlingen zelf in de klas of thuis kunnen doen.

Kijk mee
Het Pieter Roelf Jeugdconcert wordt op donderdag 3 juni om 12:30 uur live uitgezonden op de websites van Omrop Fryslân en RTV Drenthe. Het concert verschijnt daar om 12:30 uur op de homepages.

Registratie later ook beschikbaar
Voor de scholen die op 3 juni om 12:30 uur niet kunnen kijken, en voor ouders die het jeugdconcert thuis met hun kinderen willen meemaken, wordt de registratie vanaf 14 juni ook gratis aangeboden op de website van het NNO.

Actueel