Nieuwe voorstelling Polder Wodka

Nieuwe voorstelling Polder Wodka

Vijf musici van het Noord Nederlands Orkest en theatergroep Het Tuintheater hebben samen een frisse, ontroerende en geestige voorstelling gemaakt vol met Russische muziek. Polder Wodka is een nieuwe bewerking van de eenakter De Beer van Anton Tsjechov. Deze voorstelling wordt gegeven op twee prachtige locaties op 14 en 15 augustus.

Over De Beer
De Beer vertelt het verhaal over een jonge vrouw die in diepe rouw is om haar overleden echtgenoot, ze heeft zich opgesloten. Rouwen zal ze, haar hele verdere leven lang. Ze heeft al een jaar geen mensen gezien. Totdat ze onverwachts bezoek krijgt. Een lompe kerel moet van zijn geldschuld af en staat plotseling voor haar neus. Wat lijkt op een mismatch blijkt iets anders; er ontstaat een liefde.

Tickets en locaties
Polder Wodka wordt gegeven bij de Coendersborg in Nuis op 14 augustus en de Hortus botanicus in Haren op 15 augustus. Kijk hier voor de ticketverkoop.

Tekst Anton Tsjechov | Spel Jurriën Remkes, Julia van der Vlugt | Regie Stephen Liebman | Muziek Anna Britala viool, Xenia Gogu viool, Celia Hernández Doval altviool, Kate Harris cello, Justine Gerretsen althobo | Arrangementen Rob van der Vlugt, Anna Britala | Posterbeeld Isabel van der Vlugt

Actueel