Tevredenheidsonderzoek bezoekers NNO

Tevredenheidsonderzoek bezoekers NNO

Het Noord Nederlands Orkest vraagt bezoekers om hun mening. Aan onze dienstverlening hechten wij veel waarde en streven naar een steeds hoger peil. Om dit  mogelijk te maken roepen wij onze bezoekers op om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek.

Foto: B-Visuals Fotografie

Het onderzoek
Door middel van een enquête wordt de tevredenheid getoetst. De enquête is hier te vinden. De antwoorden geven inzicht in onder andere de mening over de informatievoorziening van het NNO, het bezoek aan het NNO, ieders interesse om Vriend te worden van het NNO en in ieders mening over het programma-aanbod van het NNO. Met deze gegevens kunnen wij onze diensten en informatievoorziening verbeteren, zodat bezoekers nog meer van het NNO kunnen genieten. Alle deelnemende bezoekers ontvangen als dank een toneelkijker.

Motivaction
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction. Antwoorden blijven te allen tijde anoniem.

Actueel