NNO geeft drie concerten voor tijdelijke bewoners van het COA

NNO geeft drie concerten voor tijdelijke bewoners van het COA

Het Noord Nederlands Orkest heeft in oktober 2022 in de noodopvang Expohal Assen een concert gegeven voor de tijdelijke bewoners van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). De aanwezigen waardeerden dit enorm. Doordat enkelen online waren met hun moederland konden velen, wereldwijd, genieten van de muziek. Het NNO gaf dit concert speciaal voor de bewoners omdat zij niet in de gelegenheid zijn om de concertzalen te bezoeken en het symfonieorkest is er voor iedereen.

Vanwege het enthousiasme tijdens het concert in oktober 2022 vindt er in maart 2023 in elke Noordelijke provincie een concert van het NNO voor bewoners van een COA-locatie plaats.

Concertdata

Woensdag 15 maart: Expohal Assen
Donderdag 16 maart: De Ikker Burgum
Vrijdag 17 maart: Eurohal Zuidbroek

Actueel