NNO Doe Maar Mee Band tijdens de Kindermuziekweek 2023

NNO Doe Maar Mee Band tijdens de Kindermuziekweek 2023

Met leerlingen van OBS Joseph Haydn uit Groningen vormt het Noord Nederlands Orkest een grote Doe maar mee Band, waarin we samen muziek maken!

Wat is de Doe Maar Mee Band?

De Doe Maar Mee Band is speciaal opgezet om connectie te maken tussen muziekverenigingen en scholen. Door elkaar op te zoeken kan iedereen ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken en in de Kindermuziekweek een knallend optreden geven. Ook als je nog geen instrument speelt kun je meedoen door te zingen, te dansen en bodypercussie te spelen. Het optreden kan gegeven worden op school, de muziekschool, in het park of op de trappen van het gemeentehuis.

Kijk hier voor meer informatie over de Doe Maar Mee Band.

Actueel