NNO bij Cityproms Escaperoom: The Sinking of the Titanic

NNO bij Cityproms Escaperoom: The Sinking of the Titanic

 

Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur met de spannende Escaperoom ‘The Sinking of the Titanic”! Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Op vrijdag krijgen scholieren de kans om deel te nemen aan deze adembenemende escaperoom. Op zaterdag gaat de escaperoom open voor iedereen.

Laat je volledig onderdompelen in de sfeer van de legendarische Titanic en test je vaardigheden door binnen tien minuten te zorgen dat je in de concertzaal van het schip belandt, dit is alleen voorbehouden aan gasten met een 1ste klas ticket. Samen los je vier puzzels op. Wees slim, snel en doortastend anders verdien je je tickets niet.

Als beloning voor jouw doortastendheid zullen vier strijkers van het Noord Nederlands Orkest speciaal voor de deelnemers het betoverende stuk ‘The Sinking of the Titanic’ van Gavin Bryars ten gehore brengen. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Wees er snel bij, want het escaperoom programma wordt zaterdag slechts drie keer uitgevoerd en er is een maximum aantal deelnemers van 24 personen per sessie. Meld je daarom op de dag tijdig aan bij Neushoorn om jouw plek te bemachtigen. Het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ is hier van toepassing.

Aanvangstijden Escaperoom

  • 10.00 uur
  • 11.00 uur
  • 12.00 uur

 

Klik hier voor meer informatie over Cityproms en het programma.

Actueel