Aurora Festival 2023

Aurora Festival 2023

Het Aurora Festival 2023 vindt plaats van 19 – 28 juli. Het festival bestaat uit een concertserie en een Summer Academy voor jong talent. 10 dagen vol piano-/viool-altviool/cello lessen, kamermuzieklessen, speciale activiteiten en natuurlijk een heleboel concerten.

Het programma van het festival bestaat uit dagelijkse lessen, kamermuzieklessen en speciale activiteiten zoals het Participatieconcert, workshops om je lichaamstaal te verbeteren met ademhaling en beweging/dans, en nog veel meer!
Naast alle activiteiten krijg je veel mogelijkheden om op te treden, zowel individueel als met ensembles. Je kunt ook alle concerten van het festival bezoeken (van concerten bij zonsopgang tot middernacht!) en alle andere activiteiten, zoals presentaties en films.

Kijk voor meer informatie over het festival, de concerten en de Summer Academy op www.aurorafestival.nl

Actueel