NNO x Cuby & the Blizzards op Uitfestival Emmen

NNO x Cuby & the Blizzards op Uitfestival Emmen

Zaterdag 9 september barst het Uitfestival weer los in Emmen! Het Uitfestival vormt in het begin van september traditioneel de start van het culturele seizoen en zal voor een culturele inspiratiebron van feestelijkheden zorgen. Het Uitfestival is voor iedereen gratis!

Tijdens dit festival ligt het accent op verwonderen, inspireren en vermaken. Partners en deelnemers uit het culturele veld van Emmen laten zien wat zij te bieden hebben en willen hiermee bezoekers inspireren deel te nemen aan de vele activiteiten die zij bieden.

Het Noord Nederlands Orkest opent het programma op het Raadhuisplein. Tijdens het concert zullen naast klassieke werken ook een drietal stukken van Cuby & the Blizzards op het repertoire staan! Het orkest wordt dan uitgebreid met zanger Ralph de Jongh en Cuby & the Blizzards gitarist Erwin Java! Java maakte 25 jaar lang ( 1986-2011) deel uit van de legendarische Drentse bluesband en gaat zelf vanaf eind september drie maanden langs de Nederlandse theaters met de voorstelling “Cuby’s Blues”.

Kijk hier voor meer informatie over het Uitfestival Emmen.

 

Beeld links: Mariska de Groot
Beeld rechts: Klaas Guchelaar

Actueel