Hier lopen de Ives-marching bands op 9 maart!

Hier lopen de Ives-marching bands op 9 maart!

Kom op 9 maart naar de binnenstad van Groningen! Dan zijn er verschillende gratis optredens in binnen- en buitenlucht ter ere van ons project Immens, Indrukwekkend; Ives – een krankzinnig spektakel van een muzikale outsider. Het projectkoor, met amateurzangers uit heel Noord-Nederland, treedt vanaf 14.00 uur meermaals op: om 14.00 uur op de Grote Markt en daarna in het Forum om 14.45 en 15.15 uur.

Door de stad lopen tussen 14.00 en 16.00 uur marching bands verschillende routes. Ze spelen ondertussen repertoire passend bij de componist Charles Ives. De deelnemende marching bands zijn Gruno Post Harmonie, Drumfanfare Avanti Groningen, Traditional Collective en Showband Noordenveld. Wil jij hun spectaculaire optredens niet missen? Dit is de route die ze op zaterdagmiddag 9 maart lopen:

Actueel