Timetable Kindermuziekweek 2024

Timetable Kindermuziekweek 2024

Op zaterdag 6 april klinkt in De Oosterpoort overal muziek, want dan is het de kindermuziekweek! VRIJDAG, het Noord Nederlands Orkest en SPOT organiseren van 13:00-16:00 uur verschillende workshops vol muziek, met als afsluiter een kinderconcert van het Noord Nederlands Orkest: Carmen.

Bij binnenkomst kies je twee workshops waar je graag naartoe wilt. Ontdek hoe je beats maakt op een iPad, zing de sterren van de hemel, leer zelf dirigeren of bouw je eigen tamboerijn festijn.

Doe je mee? Er is plek voor 80 kinderen dus wees er snel bij!

Je bestelt tickets voor zowel het kind als de ouder/begeleider. De workshops zijn uitsluitend voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Om zoveel mogelijk plekken voor kinderen beschikbaar te houden kan er maximaal 1 ouder/begeleider per kind mee naar het concert.

Download hier de timetable

Actueel