FC Groningen-spelers krijgen masterclass bij het NNO

FC Groningen-spelers krijgen masterclass bij het NNO

Deze week genoten we van een bijzonder optreden door FC Groningen-spelers Tom Hiariej en Jesper Drost met het Noord Nederlands Orkest. Hiariej en Drost spelen beide piano en kregen maandagmiddag een masterclass pianospelen van Antony Hermus, de vaste gastdirigent van het NNO. Dinsdagmiddag lieten Hiariej en Drost het geleerde in de praktijk zien met het complete orkest. Het optreden van de FC Groningen-spelers is vrijdag te zien in FC Groningen-TV op Fox Sports en OOG-TV. Hieronder alvast een voorproefje:

 

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken