FAUST op Oerol

FAUST op Oerol

Dit weekend begint Oerol, waar het Noord Nederlands Orkest op een bijzondere wijze wordt vertegenwoordigd. Een aantal musici speelt mee in het theaterprogramma FAUST™ van het NNT.

“We lijken verslaafd te zijn aan ons eigen gelijk. Hoe doorbreken we de pijnlijke I don’t care-houding die we aannemen als we misschien juist heel erg geraakt of betrokken zijn?

FAUST™ speelt op de donkerste plek van festivaleiland Terschelling. In deze bewerking, geschreven door dichter Peter Verhelst, is Mefisto een mens met handen, benen, huid en botten om te breken. Een strijd tussen het gevoel en het verstand met monumentale beelden en live muziek van het Noord Nederlands Orkest.”

En: er is meer van het Noord Nederlands Orkest op Oerol: een aantal musici vertelt hun eigen verhaal in het theaterstuk Solo.

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken