Documentaire: Het Pärt Gevoel

Documentaire: Het Pärt Gevoel

Arvo Pärt is één van de meest gevierde componisten van onze tijd. De 83-jarige Estse componist weet in zijn New Age muziek een ongelooflijke gevoeligheid te combineren met tomeloze energie. In de documentaire Het Pärt Gevoel krijgen we een inkijk in het unieke universum van Pärt. Het NNO werkte mee aan deze documentaire, zo vertelt artistiek leider Marcel Mandos over zijn bijzondere ontmoeting met Arvo Pärt, en zie je het orkest onder begeleiding van Tõnu Kaljuste meerdere van zijn stukken spelen. Een grote eer om aan deze documentaire mogen bij te dragen!

Vanaf 28 februari is Het Pärt Gevoel te zien in verschillende filmtheaters: www.thatpartfeeling.com

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken