Seizoensbrochure 2019-2020 is hier

Seizoensbrochure 2019-2020 is hier

Heeft u onze nieuwe seizoensbrochure 2019-2020 al doorgebladerd? De concerten van het nieuwe seizoen staan anders ook hier op onze website. Naar welke concerten gaat u dit seizoen, en naar welk concert kijkt u het meeste uit?

Ingeborg Walinga, Algemeen directeur NNO, over het nieuwe seizoen: “We verheugen ons er zeer op u mee te nemen bij de uitvoering van meesterwerken als de Achtste symfonie van Bruckner of de terugkeer van Balkanster Goran Bregović. En we willen u verrassen door combinaties van muziekstukken of namen van solisten die u niet eerder bij ons tegen kwam. Die beide kanten – herkenning en verrassing – horen bij het NNO. We zien u graag in het nieuwe seizoen!”

Brochure thuisbezorgd?
In onze seizoensbrochure vindt u het volledige concertprogramma van het NNO. Wilt u deze brochure thuis ontvangen of downloaden? Klik dan hier

Kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen
Voor de meeste concerten kunt u al kaarten bestellen.
Zodra de kaartverkoop bij de verschillende theaters is gestart plaatsen wij een kaartverkoop link op de concertpagina.

Bekijk het nieuwe seizoen online

Bekijk de concertagenda

Nieuws

Steun het Noord Nederlands Orkest

De musici en medewerkers van het NNO werken er elk seizoen weer hard voor om 120 concerten te brengen voor jong tot oud. Samen met het publiek beleven we ontroerende, inspirerende en vrolijke momenten in de concertzaal. Het is fijn dat mensen zien dat wij daar alle steun bij kunnen gebruiken. De overheid draagt een belangrijk deel bij, maar voor veel activiteiten zijn we voor 100% afhankelijk van de steun van donateurs, bedrijven en fondsen.

Dankzij het NNO Fonds en de bijdrage van Stichting Beringer Hazewinkel kunnen topsolisten als Daniel Muller-Schott worden aangetrokken