Seizoensbrochure 2019-2020 is hier

Seizoensbrochure 2019-2020 is hier

Heeft u onze nieuwe seizoensbrochure 2019-2020 al doorgebladerd? De concerten van het nieuwe seizoen staan anders ook hier op onze website. Naar welke concerten gaat u dit seizoen, en naar welk concert kijkt u het meeste uit?

Ingeborg Walinga, Algemeen directeur NNO, over het nieuwe seizoen: “We verheugen ons er zeer op u mee te nemen bij de uitvoering van meesterwerken als de Achtste symfonie van Bruckner of de terugkeer van Balkanster Goran Bregović. En we willen u verrassen door combinaties van muziekstukken of namen van solisten die u niet eerder bij ons tegen kwam. Die beide kanten – herkenning en verrassing – horen bij het NNO. We zien u graag in het nieuwe seizoen!”

Brochure thuisbezorgd?
In onze seizoensbrochure vindt u het volledige concertprogramma van het NNO. Wilt u deze brochure thuis ontvangen of downloaden? Klik dan hier

Kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen
Voor de meeste concerten kunt u al kaarten bestellen.
Zodra de kaartverkoop bij de verschillende theaters is gestart plaatsen wij een kaartverkoop link op de concertpagina.

Bekijk het nieuwe seizoen online

Bekijk de concertagenda

Actueel