Release album Canto Ostinato

Release album Canto Ostinato

Het Nederlandse label Aliud Records en het Noord Nederlands Orkest brengen het album Canto Ostinato met drie unieke orkestwerken van componist Simeon ten Holt uit. Het gaat om drie wereldpremières.

Drie wereldpremières
Het album bevat een eerste opname van Anthony Fiumara’s orkestratie voor symfonieorkest van Ten Holt’s baanbrekende compositie Canto Ostinato. Ook Une Musique Blanche voor orkest en Centri-fuga van Ten Holt zijn op het album te beluisteren. De werken zijn gespeeld door het NNO onder leiding van David Porcelijn en zijn live opgenomen in de Grote Zaal van SPOT/De Oosterpoort te Groningen, de thuisbasis van het NNO.

Auro 3D en Dolby Atmos
De muziek is als Pure Audio Blu-Ray Disc in de formaten Auro 3D en Dolby Atmos te ervaren. Beleef hiermee een driedimensionaal realistisch geluid zoals voorheen nog nooit eerder kon worden ervaren. Haal het album nu zelf in huis.

Actueel