Maestro Jules Onthult in TivoliVredenburg

Maestro Jules Onthult in TivoliVredenburg

Maestro en ‘stand-up’ dirigent Jules van Hessen is je gids in de soms ondoorgrondelijke wereld van de klassieke muziek. Vanaf de dirigentenbok en tussen de orkestleden duikt hij in de muziek en ontrafelt de grappen en geniale ingevingen van Felix Mendelssohn en de trucs van de musici en de dirigent. Alles voor de pauze ondersteund door visuals en muziekvoorbeelden. Na de pauze klinkt het hele werk in al zijn glorie.

Een sprankelende, zonovergoten symfonie
Geïnspireerd door een vakantiereis naar Italië schreef wonderboy Felix Mendelssohn een sprankelende, zonovergoten symfonie. Maestro Jules neemt je bij de hand en onthult hoe de Italiaanse spirit in de muziek te horen is. Hoe klinkt een bedevaart eigenlijk en wat doe je als je getroffen wordt door een verraderlijke spinnenbeet?

Met de speelse aanpak van maestro Jules van Hessen raak je vertrouwd met klassieke meesterwerken. Maak kennis met de keuken van het symfonieorkest.

Klik hier voor kaarten.

Actueel