MENA stadsprogramma start over één week

MENA stadsprogramma start over één week

Over precies een week is het al zover! Dan opent het NNO het Stadsprogramma MENA met een speciaal concert. Op het programma, onder leiding van dirigent Tom Cohen, staat muziek uit het Midden Oosten en Noord Afrika. Het is een fusion programma met de klankkleuren van daar. De solist van de avond is de Marokkaanse zangeres Dalal Barnoussi.

Mohamedou Ould Slahi, schrijver in residence bij NITE, geeft de aftrap voor het openingsconcert. Hij schreef in Guantánamo Bay zijn Guantánamo Diary dat een internationale bestseller werd. Het vormde de basis voor de voorstelling Freedom van NITE Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag.

MENA is here is een tiendaags stadsprogramma  – met theater, muziek, film, verhalen en food uit de MENA regio. Kijk voor meer informatie en het hele MENA programma op menaishere.nl

Koop je kaarten voor het openingsconcert via nno.nu/concerten

Actueel