NNO x Vanhulley, Green Side & Brouwerij Martinus

NNO x Vanhulley, Green Side & Brouwerij Martinus

Het NNO heeft een speciale samenwerking met drie geweldige bedrijven: Vanhully, Green Side en Brouwerij Martinus. en zijn verheugd om de details van deze unieke samenwerking met jullie te delen.

Vanhully en Green Side zijn bedrijven die erg gericht zijn op duurzaamheid, wat voor ons hier bij het Noord Nederlands Orkest van het grootste belang is. Deze bedrijven recyclen onze materialen, zoals banners en posters, tot nieuwe artikelen zoals tassen en notitieboekjes. Dit sluit perfect aan bij ons eigen streven om afval te verminderen en het milieu te beschermen. Bovendien biedt Vanhulley een werk-leertraject voor vrouwen in Groningen en Goirle die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, zodat ook zij eerlijke kansen krijgen. Daarnaast zijn we blij met de samenwerking tussen het NNO en Brouwerij Martinus. De familiebrouwerij in het centrum van Groningen heeft een sterke band met muziek en organiseert vaak jazzconcerten en muziekevenementen. Speciaal voor ons hebben ze bier met een prachtig NNO label gemaakt, ontworpen door Kalle Wolters!

De producten van Vanhully, Green Side en Brouwerij Martinus zullen te koop zijn tijdens het laatste concert van dit seizoen: Bruckner’s 7e symfonie op 20 mei in De Oosterpoort in Groningen.

Meer over Vanhully
Vanhulley biedt een werk-leertraject voor vrouwen in Groningen en Goirle. Niet zomaar vrouwen, maar vrouwen die dolgraag een kans willen om serieuze stappen te zetten richting een betere toekomst. Een toekomst waarin zij zoveel mogelijk zelfstandig en financieel onafhankelijk zijn, een goed rolmodel voor hun kinderen zijn en over een sociaal netwerk beschikken waarmee zij zich ook verbonden en onderdeel van de gemeenschap voelen. Vanhully is inclusief en circulair en heeft dan ook als kernwaarden lef, plezier en eigen.
Lees het hele verhaal van Vanhully hier.

Meer over Green Side
Het verhaal van Green Side is begonnen bij het inzicht dat het volledige potentieel van dat papier nog niet was gebruikt. Zo zijn ze bij Green Side altijd op zoek naar het volledige potentieel, zowel van mensen als materiaal. Dit levert impact op in de vorm van verschillende producten, maar ook op verschillende sociale werkplaatsen. Green Side onderneemt langs drie centrale principes: duurzaam, sociaal en lokaal.
Lees het hele verhaal van Green Side hier.

Meer over Brouwerij Martinus
Brouwerij Martinus is een familiebrouwerij in het centrum van Groningen. Ze brouwen ambachtelijke bieren in een uniek industrieel gebouw, dat vroeger een drukpers was. De brouwerij heeft een productiecapaciteit van 10.000 liter per maand en exploiteert ook een restaurant en proeflokaal. Het gebouw is van architectonisch belang en werd ontworpen door Frans Klein. Martinus heeft een sterke band met muziek en organiseert jazzconcerten en muziekevenementen.
Lees het hele verhaal van Brouwerij Martinus hier.

We vinden het geweldig om met deze bedrijven samen te werken en we hopen dat ons publiek samen met ons deze geweldige bedrijven wil steunen!

 

Actueel