Antony Hermus is vanaf volgend seizoen honorair dirigent van het NNO

Antony Hermus is vanaf volgend seizoen honorair dirigent van het NNO

Na 9 fantastische jaren vaste dirigent te zijn van het Noord Nederlands Orkest, dirigeerde Antony Hermus afgelopen week zijn laatste project als vaste gastdirigent. Onder zijn bevlogen leiding hebben we onvergetelijke concerten mogen beleven, en zijn we uitgegroeid tot een toporkest. Het speelniveau is ongekend hoog geworden, mede dankzij zijn toewijding en passie.

Hoewel Antony formeel onze vaste gastdirigent was, heeft hij zich altijd als een ware Chef opgesteld. Het NNO is ontzettend dankbaar voor zijn inspiratie en inzet. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat Antony Hermus vanaf volgend seizoen onze honorair dirigent zal zijn.

Naast Antony Hermus als honorair dirigent blijft Michel Tabachnik emeritus-dirigent, een titel die hij sinds de beëindiging van zijn chef-dirigentschap in 2011 heeft gekregen.

Actueel